شهروندی کانادا

///شهروندی کانادا

شهروندی کانادا

108 تعداد کل بازدید ها, 6 بازدید های امروز

شهروندی کانادا

 

کانادا هر سال بیش از 300،000 مهاجر را از سراسر جهان جذب می کند.  کانادا کشوری است که در میان 10 کشور برتر جهان برای زندگی قرار گرفته است . کانادا دومین کشور بزرگ جهان است که بیش از 37 میلیون نفرجمعیت دارد. شهروندان کانادا با یک اقتصاد پر رونق  از یک سو و مناظر زیبای خیره کننده در ارتباط هستند همچنین کانادا به  مردم و ساکنانش سطح بالایی از زندگی را ارایه می دهد.

 

منبع: www.canadianvisaexpert.com

 

چرا شهروندی کانادا را انتخاب کنید

 

بر طبق تحقیقی که در فدراسیون تجارتهای مستقل کانادا انجام شده استو در گزارش آن که در Reader’s Digest  هم گزارش شده است ، 1 از 20 مشاغل کاری  به دلیل عدم یافتن نیروی کار متخصص و ماهر مناسب خالی مانده است. همچنین نشان می دهد بیش از یک چهارم از یک میلیون جایگاه شغلی خالی تنها در کسب و کارهای کوچک و متوسط قرار دارد. تقریبا 7.5 درصد از مشاغل در بازار ساخت و ساز، و همچنین خدمات کسب و کار و بخش های کشاورزی قرار دارد.

کانادا دارای سهم چشمگیری از صنعت در بخش تکنولوژی پیشرفته با درآمد تریلیون دلاری می باشد. این کشور همچنین دارای منابع طبیعی، از جمله آهن، الماس و طلا است و همچنین منابع نفتی آن سومین کشور جهان است.

 

طبق آمار کانادا (2017)، متوسط درآمد خانواده شهروندان کانادایی در سال 2015، 70،336 دلار در سال بوده است. در ده سال گذشته، بورس اوراق بهادار تورنتو، در مقایسه با سود 3٪ برای شاخص MSCI World و 4٪ زیان برای S & P 500، افزایش یافته است.

دلار کانادا نیز نسبت به دلار آمریکا 47 درصد و همچنین 16 درصد نسبت به یورو در ده سال گذشته افزایش یافته است. از دهه 1990، دولت فدرال کانادا مازاد بودجه را حفظ و ذخیره کرده است و با توجه با برخورد با رکودهای اقتصادی جهانی این هدف را به سرانجام رسانده است. کانادا همچنین دارای نرخ بیکاری کم است، به علاوه، افزایش مشاغل تمام وقت با سطح پرداخت بالا پرداخت شده و کاهش در بازار کار نیمه وقت افزایش یافته است که نشان از امنیت شغلی می باشد.

منبع: www.canadianvisaexpert.com

 

 

 

سیستم مراقبتهای بهداشتی Health Care:

همه شهروندان کانادایی برای سیستم مراقبت بهداشتی کانادا واجد شرایط هستند. این مساله به صورت تامین بودجه عمومی دریافت بودجه می گیرد  و به اساس دستورالعمل های دولت فدرال بر مبنای استانی یا منطقه ای اجرا می شود. پوشش مراقبت های بهداشتی شامل مراقبت های پیشگیرانه، درمان های پزشکی، و همچنین دسترسی به بیمارستان ها، جراحی های دندان پزشکی و خدمات پزشکی اضافی است. شهروندان کانادا یکی از بالاترین انتظارات زندگی (حدود 80 سال) و کمترین میزان مرگ و میر نوزادان در هر بین کشورهای صنعتی را دارند. طبق گزارش کنفرانس اعضا کانادا، این کشور رتبه دوم را در بین 17 کشور عضو دارد.

منبع: www.canadianvisaexpert.com

 

تحصیلات:

کانادا دارای آموزش عالی با کیفیت بالا و شاید بسیار بالا برای افراد بین 5 تا 25 ساله است. نرخ فارغ التحصیلی دبیرستان کانادا نسبتا بالا است. کانادا دارای 2 زبان رسمی – انگلیسی و فرانسوی است. با این حال، با تنوع زیاد مهاجرانی که به کشور می آیند، بسیاری از زبان های دیگر نیز در کانادا صحبت می شود.

بنابراین، چند فرهنگی بودن، در کشور کانادا بسیار جذاب است و پذیرش گسترده مردم از همه نژادها و مذاهب مختلف  بصورت خیلی خوبی انجام گرفته است و باعث ایجاد اختلاف و یا تفاوت نشده است. شهروندی کانادا چیزی برای ارایه کردن برای همه افراد دارد

منبع: www.canadianvisaexpert.com

 

شهروندی کانادا چه چیزی برای  شما به ارمغان میاورد:

  • اقتصاد قوی – کانادا دارای دهمین اقتصاد جهان است و عضو OECD و G7 است.
  • رتبه اول مراقبت های بهداشتی – سیستم مراقبت های بهداشتی به طور عمومی تامین می شود و اکثرا رایگان است. این سیستم در طبقه بندی جهانی که توسط کانادایی ها ارایه شده است بسیار ارزشمند است.
  • سیستم برسجته آموزشی – همچنین با بودجه عمومی، آموزش و پرورش یکی از اولویت های مهم در کانادا است و تا سن 16 سالگی (و حتی تا سن 18 سالگی در برخی از استان ها) اجباری است.
  • شرایط زندگی عالی – رتبه بندی شده به عنوان یکی از بهترین مکان ها برای زندگی در جهان است.
  • آینده پس از بازنشستگی – بر خلاف بسیاری از کشورها، مهاجران جدید به کانادا حق دارند که حقوق بازنشستگی دولتی و سایر مزایای دولت را داشته باشند.

منبع: www.canadianvisaexpert.com

 

انواع ویزای کانادا:

 

نکته: در تاریخ 1 ژانویه 2015، دولت کانادا، سیستم جدید ورود ”اکسپرس انتری” را برای کارگران خارجی کارآمد که درخواست ویزای دائمی (PR) را برای کانادا از طریق برنامه کارگران ماهر فدرال (FSWP)، برنامه تجاری ماهر فدرال (FSTP) و برنامه کلاس کانادایی (CEC) کاندید میشوند ارایه کرده است . برنامه نامزدهای استان (PNP) نیز تحت تاثیر سیستم ”اکسپرس انتری” قرار خواهد گرفت. هدف کلیدی برنامه ”اکسپرس انتری” این است که سرعت پردازش و انتخاب  کارگران خارجی کارآزموده ماهر برای دریافت ویزای روادید به کانادا را افزایش دهد تا آنها بتوانند به نیازهای شرکت های کانادایی کمک کنند.

 

سیستم Express Entry یک برنامه مهاجرتی نیست بلکه یک روش جدید برای اخذ و جمع آوری  پرونده هاست.

به بیان دیگر به جای بررسی اولیه پرونده ها در ابتدا ، دولت فدرال کانادا از میان پرونده های دریافت شده در طرح Express Entry متقاضیان مورد نظر خود را برای اقدام در برنامه های نیروی متخصص فدرال، فنی و حرفه ای فدرال، تجربه کانادایی فدرال انتخاب می کند.

در طرح Express Entry هیچ محدودیتی برای ثبت نام وجود ندارد و همه افراد می توانند درخواست بدهند.به این شرط که در دایره یکی از برنامه های نیروی متخصص، فنی و حرفه ای و یا تجربه کانادایی بگنجند و البته ظرف ۳۰ روز از اقدام Expression of Interest رزمه خود را در بانک اشتغال وابسته به سازمان منابع انسانی و توسعه کانادا وارد کنند.

سیستم امتیاز بندی در Express Entry

سیستم امتیازبندی در Express Entry نسبتا بسیار پیچیده است. در این سیستم متقاضیان به دو دسته مجرد و متاهل تقسیم می شوند و هر فرد می تواند تا ۱۲۰۰ امتیاز در سیستم Express Entry  کسب کند.

امتیاز بندی در سه دسته فاکتور تعریف شده است شامل:

1     فاکتور سرمایه انسانی اولیه (Core Human Capital Factors) که شامل:

سن (حداکثر مجرد ۱۰۵ و غیر مجرد ۱۰۰)، سطح تحصیلات (حداکثر مجرد ۱۵۰ و غیرمجرد ۱۴۰) ،

سطح زبان (حداکثر ۱۳۶+۲۴ برای مجرد و ۱۲۸+۲۲ برای غیر مجرد)،

میزان سابقه کار کانادایی (جداکثر برای مجرد ۸۰ و برای غیر مجرد ۷۰) است.

که در آن افراد مجرد می توانند حد اکثر ۵۰۰ امتیاز و افراد غیر مجرد ۴۶۰ امتیاز و ۴۰ امتیاز نیز

همسر متقاضی می تواند داشته باشد.

2     فاکتور قابل انتقال بودن مهارت (Skill Transferability Factors) که متقاضی می تواند در آن حداکثر ۱۰۰ امتیاز کسب کند و شامل ترکیبی از فاکتورهایی است که در بالا به آن اشاره شد:

  • متناسب با ترکیب سطح زبان و سطح تحصیلات متقاضی میتواند تا ۵۰ امتیاز دریافت کند.
  • متناسب با ترکیب سطح زبان و سابقه کار غیر کانادایی متقاضی میتواند ۵۰ امتیاز دریافت کند.
  • متناسب با ترکیب سابقه کار کانادایی و سابقه کار غیر کانادایی متقاضی میتواند تا ۵۰ امتیاز دریافت کند.
  • متناسب با ترکیب داشتن گواهی صلاحیت شغلی استان با سطح زبان  متقاضی میتواند تا ۵۰ امتیاز دریافت کند.

3     فاکتور دارا بودن گواهی PNP از یکی از استانها و یا داشتن پیشنهاد شغل از یک کارفرمای معتبر در کانادا که هر یک از این شرایط می تواند به متقاضی ۶۰۰ امتیاز بدهد.

 

توسط |۱۳۹۸/۴/۳۱ ۰:۵۸:۵۵تیر ۳۱ام, ۱۳۹۸|کانادا دسته بندی ها|برچسب ها: |بدون ديدگاه

در باره نویسنده :

ثبت ديدگاه