ویزای استارت آپ

ویزای استارت آپ

602 تعداد کل بازدید ها, 9 بازدید های امروز

چه کشورهایی مناسب راه اندازی یا ثبت ایده یا محصول اولیه استارت آپ شما در اروپا هستند.

چه فاکتورهایی را شما باید در نظر بگیرید و در ذهن داشته باشید.

  • هزینه زندگی

طبیعتاً تا زمانی که پلن تجاری شده شما به سود آوری نرسد شما طبیعتاً از پول های ذخیره شده خود برای زندگی در کشور جدید استفاده خواهید کرد. که کشورهای اسکاندیناوی خیلی کشورهای گرانی برای زندگی هستند ولی مزیت آنها اینست که شما بعد از مدتی امکان اخذ اقامت دائم و گرفتن پاسپورت آن کشورها را دارید نتیجتا زندگی بسیار راحت و دلپذیری در آینده خواهید داشت.

  • میزان نوآوری

کشورهای اسکاندیناوی باز در بالاترین رتبه های نوآوری در جهان هستند و درصد و میزان رشد نوآوری بسیار در این کشورها بالاست. این امر به شما کمک می کند تا به راحتی در کنار جامعه نوآور و کسانی که به نوآوری و تغییر دید مثبتی دارند رشد و زندگی کنید.

 

شاید برای شما سوال پیش بیاید پس چرا در این لیست کشورهای بالتیک را آورده اید. طبيعتا کشورهای بالتیک کشورهایی هستند که مدل اسکاندیناوی به خود گرفته اند وهمان راه را پیشه کرده اند ولی کشورهای بالتیک بسیار ارزانتر و گاها نوآورتر هستند. این کشورها بدلیل جمعیت کم، قوانین ساده تر و جامعه هایی پویا تر گاها بیشتر از کشورهای دیگر مورد پسند کارافرینان هستند.

 

1. لیتوانی

لیتوانی در چند ساله گذشته، سرمایه گذاری عظیمی بر روی زیر ساختهای ای تی خود کرده. لیتوانی به راحتی توانسته یکی از بالاترین سرعت های اینترنت جهان را داشته باشد. کسب و کار های اینترنتی این کشور به سرعت در حال رشد هستند و در حال بزرگ شدن. برخلاف سایر ویزاها، برای دریافت ویزای لیتوانی شاخص سرمایه  واستخدام به عنوان پیش نیاز برای بنیانگذاران در نظر گرفته نشده است. دریافت  ویزای استارت آپ به اقامت یک ساله با مجوز به همراه آوردن خانواده منجر می شود. امکان تمدید یک ساله با احتمال دریافت اقامت دائمی در صورت داشتن نیازمندی های معمول مهاجرتی نیز وجود دارد.

برخی از این نیازمندی ها عبارتند از:

  1. استارتاپ بایستی در یکی از حوزه های بایوتکنولوژی، نانوتکنولوژی، فناوری اطلاعات، مکاترونیک، الکترونیک یا فناوری لیزر باشد.
  2.  فرم درخواست آنلاین در مورد تیم، تجربیات وکسب و کارنیاز است.
  3. موفقیت کامل در ارزیابی آنلاین استارت آپ و تیم
  4. دریافت موافقتنامه از پنلی از متخصصان که ایده کسب وکار شما را قضاوت می کنند.
  5. دریافت نامه از اداره مهاجرت مبنی بر مناسب بودن ایده کسب وکار شما برای برای برنامه مورد نظرمورد قبولی قرار گرفته است .

 

2. دانمارک

دانمارک  در مدت 6 هفته استارتاپ  شما را ارزیابی و نتیجه را به شما اعلام می کند. در صورت پذیرفته شدن  در این برنامه مهاجرتی به عنوان یک استارتاپ با ظرفیت بالا، که یک نهاد وابسته به دولت دانمارک است، با ارائه اقامت و ویزای کار دو ساله  (قابل تمدید تا سه سال) از شما حمایت خواهد کرد. بدین ترتیب بنیانگذاران استارتاپ تحت حمایت های دولتی کشور دانمارک قرار می گیرند و همراه با خانواده خود به امکانات عالی گسترده در زمینه های رفاهی سلامت و آموزش دسترسی پیدا خواهند کرد.

در سال ۲۰۱۵ مجله فوربس، دانمارک را به عنوان بهترین کشور دنیا برای کسب و کار معرفی کرد. در سال ۲۰۱۶ این کشور به عنوان شادترین کشور دنیا معرفی  شد. همچنین بد نیست بدانید دولت دانمارک هر سال 50 ویزای استارتاپی ارائه می کند.

برخی از پیش نیازهای ویزای استارتاپی دانمارک :

  1. طرح کسب و کار شما بایستی توسط پنل Start-up  Denmark ارزیابی شود.
  2. در صورت پذیرفته شدن نامه ای از این موسسه دریافت می کنید و بایستی برای مجوز اقامت و کار اقدام کنید.3. استونی

Startup Estonia یا برنامه ویزای استارتاپی استونی برنامه ای است که فرصت راه اندازی و رشد را برای کارآفرینان و مهاجران غیر اروپایی در استونی را بر اتباع کشورهایی خارج از اتحادیه اروپا مهیا می‌کند. بنیانگذارانی که هنوز شرکت شان را در استونی ثبت نکرده اند می توانند برای دریافت ویزای تجاری بلند مدت که بمدت زمان 3 تا 12 ماهه اقدام کنند. اما اگر شرکت در کشور استونی ثبت شود، این موقعیت وجود دارد که علاوه بر دریافت ویزای اقامت ۳ تا ۱۲ ماه یک مجوز اقامت موقت یک تا ۵ ساله برای کسب وکار استارتاپی خود دریافت نمایند.

ویزای 12 ماهه با تایید ناظر و بازبینی مجدد امکان تمدید ۶ ماهه را داراست. متقاضیان موفق همچنین می توانند برای خانواده شان درخواست ویزا کنند. استارتاپ هایی که موافقتنامه برای استخدام کارکنان غیر اروپایی را دریافت کنند واجد شرایط برای این کار تا 5 سال خواهند بود.

اگر یک بنیانگذار استارتاپی هستید،  حداقل پیش نیازهای لازم برای مهاجرت به استونی از طریق سرمایه‌گذاری به شرح زیر است:  

  • شما باید بتوانید حداقل هزینه‌ زندگی در استونی که بطور متوسط 330 یورو می‌باشد را داشته باشید. برای ویزای اقامت یک ساله استونی این رقم  معادل 15600 یورو بطور سالانه خواهد بود. که این رقم برای استارت آپها کمتر حساب میشود ولی امکان آن زندگی از ماهانه کمتر از 300 یورو یک مقدار سخت خواهد بود.
  • (موافقتنامه از کمیته استارتاپ دریافت کنید. (ثبت نام در کمیته استارتاپ استونی
  • یک مدل کسب و کار نوآورانه و مقیاس پذیر با ظرفیت های بین المللی داشته باشید.
  • یک بیمه نامه برای استونی یا ناحیه شنگن به ارزش حداقل 30000 یورو داشته باشید.
  • شواهدی از مهیا کردن محل اقامت و تمایل به ترک کشور، مثل پرواز خروج از کشور ارائه دهید.

برای آوردن کارکنان خارج از اتحادیه اروپا شما بایستی:

 

 

3.سوئد

,ویزای کارآفرینی برای اشخاصی که می خواهند بیش از 3 ماه در سوئد اقامت داشته باشند و کسب و کار خودشان را اداره کنند، این کشور که برنامه اقامت خود اشتغالی ارائه می کند. برنامه خوداشتغالی سوئد، مجوز اقامت دو ساله با امکان تمدید به یک اقامت دائم را برای شما فراهم می آورد.

برخی از نیازمندی های دریافت این ویزای اقامت سوئد عبارتند از:

  • تجربه قبلی در صنعت و کارآفرینی
  • مالکیت حداقل نیمی از کسب و کار موجود
  • اثبات فروش کالا/خدمات در سوئد
  • اثبات اینکه شما سرمایه شخصی برای مراقبت از خود و اعضای خانواده تان را دارید. (200،000 کرون برای متقاضی ، 100،000 کرون برای همسر و 50،000 کرون برای هر یک از فرزندان)
  • کسب و کار باید قادر به حمایت از متقاضی  و اعضای خانواده بعد از 2 سال باشد.

 

توسط |۱۳۹۸/۳/۷ ۲۲:۱۹:۲۲خرداد ۷ام, ۱۳۹۸|آلمان, اروپا, استونی, سوئد دسته بندی ها|برچسب ها: , , , , |بدون ديدگاه

در باره نویسنده :

ثبت ديدگاه