ویزای شغلی آلمان – German Job Seeker Visa

///ویزای شغلی آلمان – German Job Seeker Visa

ویزای شغلی آلمان – German Job Seeker Visa

47 تعداد کل بازدید ها, 1 بازدید های امروز

ویزای شغلی آلمان

آلمان نه تنها یک کشور زیبا است، بلکه یکی از قدرتمندترین کشورهای اروپایی می باشد. این کشور با رشد بالا و بیکاری کم، جایی مناسب برای تجربه و یافتن یک شغل جدید است. این کشور آموزش های رایگان را برای ساکنان خود ارائه می دهد وبه عنوان محیط زندگی وکار  بسیار امن و جذاب شناخته می شود.

آلمان همچنین یکی از کشورهایی است که به دنبال کارکنان بسیار کارآمد برای کار با موقعیتهایی خوب هست که حقوق های بالایی برای آن پرداخت می شود و همه جوانان و افراد ماهر را تشویق می کند که به محل کار بروند. بنابراین اگر تصمیم گرفتید و مایل به کار بودید و در آلمان نیستید، اولین کاری که باید انجام دهید این است که یک ویزای شغلی آلمان دریافت کنید.

 

ویزای شغلی چیست؟

ویزای شغلی برای آلمان یک مجوز اقامت طولانی مدت است که به شما اجازه می دهد تا شش ماه در آلمان اقامت داشته و به دنبال یک شغل جدید باشید.

اگر در پایان شش ماه شما مشغول به کار شدید، به شما ویزای کاری آلمان یا اجازه کار آلمان اعطا می شود و شما مجاز به کار و زندگی در آنجا خواهید بود. لطفا توجه داشته باشید که داشتن ویزای کار را به شما اجازه نمی دهد تا بلافاصله در آلمان شروع به کار کنید. این فقط به این معنی است که شما می توانید از کشور بازدید کنید و در طول اقامت خود به دنبال شغل باشید.

 

برای کسب ویزای شغلی برای آلمان، شما نیاز به موارد زیر دارید:

  • واجد شرایط درخواست باشید.
  • تمام اسناد لازم را آماده و ترجمه کنید.
  • فرم درخواست را تکمیل کنید و قرار ملاقات ویزا را درسفارت رزرو کنید.

 

برای گرفتن ویزای کار آلمان بهتر است شرایط زیر را داشته باشید:

  • یک مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد از یک دانشگاه آلمانی و یا درجه تحصیلی معادل آن
  • حداقل 5 سال سابقه کار مرتبط با تحصیلات
  • مدارک بانکی که ثابت کند شما در مدت اقامت توانایی تامین هزینه های خود را در کشور آلمان دارید.
  • بیمه مسافرتی یا پزشکی معتبر در آلمان که تا قبل از اشتغال شما را پوشش دهد.

اگر شما تمام معیارها را بررسی کردید، پس یک گام به گرفتن ویزای خود نزدیک شدید.

 

مدارک لازم

گام بعدی آماده کردن مجموعه ای از اسناد و مدارک است که باید همراه درخواست خود ارسال کنید. دقت کنید که کامل و درست بودن مدارک شما باعث بررسی بهتر پرونده شما خواهد بود؛ پرونده هایی که مدارک کاملی ندارند بدون هیچ بررسی حذف می شوند.

 

چک لیست مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای کار آلمان:

 

  • گذرنامه معتبر (صادر شده در 10 سال گذشته و حداقل 12 ماه پس از بازبینی برنامه ریزی شده)
  • یک کپی از صفحه اول اطلاعات شخصی پاسپورت شما
  • عکس گذرنامه بر اساس مشخصات بیومتریک
  • نامه ی کتبی که در آن شما هدف و برنامه خود در این سفر را توضیح می دهید؛ مانند اینکه برای یافتن شغل چه بررسی هایی انجام داده اید و الویت اقدام شما بر چه اساسی است.
  • کپی و ترجمه تمامی مدارک تحصیلی شما
  • گواهی برای اثبات اشتغال به کار شما طبق سوابقی که اعلام کرده اید.

 

اطلاعات اقامتی شما که شامل مدارک زیر می شود:

  • اعلام و اثبات محل اقامت شما در مدت اعتبار ویزا
  • تایید تمکن مالی برای تامین هزینه های اقامت در آلمان که ممکن است به یکی از روشهای زیر باشد:
  • تعهد نامه رسمی توسط حامی مالی مقیم آلمان Verpflichtungserklärung
  • گردش مالی و تایید بانکی از بانک شما
  • حساب سپرده بانک
  • کپی و ترجمه انگلیسی مدارک شناسایی شما مانند شناسنامه، مدارک ازدواج و ….
  • مدارک مربوط به ثبت بیمه درمانی شما برای مدت اقامتتان

لازم است که از این مجموعه مدارک دو نسخه تهیه کنید و همراه درخواست خود به سفارت یا کنسولگری آلمان تحویل دهید.

توجه داشته باشید که داشتن تمام این اسناد تضمین نمی کند که ویزا به شما داده می شود. این تصمیم کاملا به افسر کنسولی  مربوط است.

سفارتخانه / کنسولگری آلمان حق درخواست اسناد اضافی را دارد. این امر در بعضی موارد برای برخی حرفه ها (مثلا پرستاران، پزشکان پزشکی، داروخانه ها، معلمان) اعمال می شود.

 

فرم درخواست و قرار ملاقات

پس از جمع آوری اسناد لازم، مرحله نهایی این است که فرم درخواست را از دفتر سفارت آلمان برای درخواست ویزای شغلی پر کنید. پس از ارسال فرم، یک قرار ملاقات برای مصاحبه رزرو می شود. سوابق،مدارکی که تحویل دادین، فرم درخواست و مصاحبه تعیین خواهد کرد که آیا شما ویزای شغلی آلمان دریافت می کنیدیا خیر!

در نتیجه اگر شما مصمم هستید که شغل در آلمان پیدا کنید، مطمئن شوید که این مراحل را به درستی انجام میدهید.

شما نمی توانید در آلمان با ویزای شغلی کار کنید. هنگامی که یک کار پیدا کرده اید، باید آن را به یک اجازه اقامت برای اشتغال تغییر دهید.

 

توسط |۱۳۹۸/۳/۳۱ ۱۳:۰۰:۳۲خرداد ۳۱ام, ۱۳۹۸|آلمان, اروپا دسته بندی ها|برچسب ها: , , |بدون ديدگاه

در باره نویسنده :

ثبت ديدگاه