قوانین جدید مهاجرتی استرالیا – Important immigration changes in Australia in 2019

///قوانین جدید مهاجرتی استرالیا – Important immigration changes in Australia in 2019

قوانین جدید مهاجرتی استرالیا – Important immigration changes in Australia in 2019

99 تعداد کل بازدید ها, 1 بازدید های امروز

استرالیا همواره یکی از جذاب ترین مقاصد مهاجرین بوده و هست. شاید اگر از بومیان این کشور بپرسیم، همان کسانی که امروز قوانین مهاجرتی را تنظیم میکنند خودشان مهاجرند!

این کشور پهناور ، پیشرفته و ثروتمند همیشه جایی برای مهاجران بیشتر دارد. آنچه امروز به چشم می آید تلاش این کشور برای گزینش بهترین هاست.

استرالیا با وضع قوانین سخت گیرانه، سیاست مهاجرتی هدفمندی را برگزیده است. این قوانین که سالیانه مورد تجدید نظر قرار می گیرند، پذیرش مهاجرین را به آنچه برای استرالیا بهترین است، محدود میکنند.

آنچه در ادامه می آید آخرین تغییرات قوانین مهاجرتی استرالیا در سال 2019 می باشد.

Important immigration changes in Australia in 2019

تغییرات مهم قوانین جدید مهاجرتی استرالیا در سال 2019

 

1. مدت زمان طولانی تر بررسی پرونده برای زوجین

 

نوامبر گذشته قانونی برای خشونت خانوادگی در مجلس سنا تصویب شد.پس از تصویب این قانون،مراحل بررسی متقاضیان ویزای همسر دقیق تر و دارای جزییات بیشتری شد.

فردی که تقاضای ویزا برای همسر خود میکند، باید داری اقامت دایم استرالیا باشد. توانایی تامین نیازهای اساسی و اولیه همسر خود را داشته باشد. ارائه تعهد کتبی برای توانایی کافی مالی الزامی است. همچنین واقعی بودن ازدواج و شناخت افراد با مستندات مورد بررسی قرار می گیرد.

 

2.معرفی ویزای حمایتی والدین

 

والدین افرادی که اقامت دائم و شهروندی استرالیا را دارند، می توانند اجازه اقامت بین 3 تا 5 سال را دریافت کنند.امسال افراد دارای اقامت دایم می توانند درخواست اقامت برای والدین خود کنند.

تنها به 15000 نفر ویزا اعطا می گردد. این ویزا ممکن است برای 3 یا 5 سال معتبر باشد. تمکن مالی لازم برای ویزای 3 ساله 5 هزار دلار و برای ویزای 5 ساله 10 هزار دلار می باشد.

در صورت استفاده از ویزای ترکیبی، تمدید این ویزا ها تا سقف 10 سال امکان پذیر است.

 

3.دانشجویان باید مبلغ 20 هزار دلار استرالیا را برای ویزا نشان دهند.

 

امسال دانشجویان باید مبلغی بیش از 20 هزار دلار تمکن مالی داشته باشند. در صورت تقاضای ویزای همراه برای همسر 7100 دلار و برای هر فرزند 3040 دلار لازم است.

 

4.مطابقت پرونده های مالیاتی ATO با حقوق دریافتی و پرداخت مالیاتی شرکت های اسپانسر

 

وزارت امور داخله و ATO اطمینان حاصل می کند.که مهاجران تحت حمایت کارفرمایان مالیات خود را به خوبی پرداخت می کنند.

در سال جاری، وزارت امور داخلی کنترل خیلی بیشتری بر روی شرکت هایی که مشمول مهاجرین تحت حمایت کارفرمایان هستند،  قرار خواهد داد.

وزارت امور داخلی در همکاری با (Australian Taxation Office (ATO، پرونده های مالیاتی مهاجرینی که با ویزای 457/482TSS در استرالیا مشغول به کار هستند را بررسی میکند.تا از درستی ادعای مهاجران و کارفرمایان ایشان در مورد میزان حقوق و پرداخت مالیات متناسب با حقوق اطمینان حاصل نماید.

5. ویزا و اقامت کار آفرینی ( استارت آپ) مناطق جنوبی استرالیا

 

در سال 2019 کشور استرالیا به صورت آزمایشی در مناطق جنوبی کشور این نوع ویزا و اقامت را راه اندازی خواهد کرد.

ویزا و اقامت کارآفرینی از طریق استارآپ به سختی ویزای بیزنس و نوآوری نیست. و برای این نوع ویزا مقدار 200 هزار دلار فاند لازم نیست. فقط یک مدرک زبان ایلتس 5 کافی می باشد.

 

قوانین جدید مهاجرتی استرالیا

توسط |۱۳۹۸/۳/۳۱ ۱۳:۲۳:۳۵خرداد ۳۱ام, ۱۳۹۸|استرالیا, اقیانوسیه دسته بندی ها|برچسب ها: |بدون ديدگاه

در باره نویسنده :

ثبت ديدگاه